Actualitate

Cupa presei la tir

Ne-am ambiţionat şi le-am luat premiul. Am folosit armamentul jandarmilor şi ne-am dovedit a fi cei mai buni din presa prahoveană. Valea Prahovei Tv a obţinut locul I la categoria băieţi, în cadrul Concursului de tir pentru presă, organizat de  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova în poligonul de la Boldeşti Scăieni. Dan Vâlcea, directorul executiv VP Tv, s-a întrecut cu aproape 20 de jurnalişti prahoveni şi a obţinut un rezultat excepţional: 46 de puncte din 50. Colegul nostru a ochit ţinta şi a „împuşcat” un punctaj pe care îl obţine numai un profesionist în domeniu.
Şi fetele s-au descurcat la concursul de tir. Chiar dacă nu sunt obişnuite cu armele, au făcut o impresie excelentă. Reprezentantele sexului frumos au demonstrat că, pe lângă articole şi ştiri, ştiu să ochească şi ţintele.
La categoria fete, primul loc a fost ocupat de Mihaela Dobre, de la Radio Prahova. An de an, acumulează cele mai multe puncte, aşa că a devenit o obişnuinţă pentru reprezentanta presei să se claseze prima pe podium.
Concursul pentru presă a fost organizat de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, cu ocazia Zilei Jandarmeriei. Ziariştii au tras cu pistoale Makarov de 9 mm în ţinte aflate la 25 de metri, cu puştile semiautotomate cu lunetă, de 7,62 mm, cu pistoalele-mitralieră AKM şi cu lansatoare de grenade fumigene. Nu a lipsit nici premierea codaşilor, astfel că Roxana Duţă, de la Informaţia Prahovei, a primit o lingură de lemn, iar Nicu Avram, de la Pro Tv Ploieşti, un pistol cu apă.
La final, jandarmii şi-au descărcat şi ei încărcătoarele în ţintele aflate la 50 şi 100 de metri, oferind o probă a îndemânării lor. În Poligonul de la Boldeşti Scăieni a fost o zi specială pentru ziarişti.
S-au întrecut la concurs, iar apoi şi-au dat mâna, iar câştigătorii au fost felicitaţi.
httpv://www.youtube.com/watch?v=GPi3Izz8PgM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co