Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Distractie in Valea Dorului

Sfârşit de săptămână aglomerat pe pârtiile de schi din staţiunile montane. Cine credea că zăpada s-a topit, s-a înşelat. În Valea Dorului pârtiile sunt excelente, iar zăpada măsoară peste 40 de centimetri. Şi vremea a ţinut cu împătimiţii sporturilor de iarnă, pentru că termometrele au înregistrat la peste 1800 de metri altitudine la orele amiezii 7 grade celsius. Vremea a fost ideală şi pentru cei care au vrut să se bronzeze. După câteva ture pe schiuri, iubitorii sporturilor de iarnă au luat o pauză şi s-au relaxat sub razele soarelui. Pârtiile de la Sinaia au fost aglomerate, formându-se cozi la instalaţiile pe cablu. Nu a fost supărare. Turiştii s-au simţit bine şi au profitat din plin de sfârşitul de săptămână.
Dacă aţi crezut că numai pârtiile de schi au fost aglomerate, v-aţi înşelat. Cine nu a schiat s-a dat cu sania sau celofanul, şi pe derdeluş a fost  înghesuială mare.
Si în zilele următoare sunt aşteptaţi sute de turişti. Se anunţă vreme frumoasă, iar administratorii vor munci toată noaptea pentru ca zăpada să fie perfectă pentru schiori. Dacă începătorii pot exersa mişcările pe pârtiile din Valea Dorului, cei experimentaţi pot schia pe Drumul de Vară sau pe Carp.
httpv://www.youtube.com/watch?v=StQeTo5KiJM

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co