Actualitate

Dublu impact la doar 9 ani

Are doar 9 ani și este deja campion și vicecampion mondial la ju jitsu. Edwin Petrea a reușit o dublă lovitură la Campionatul Mondial pentru Juniori, desfășurat în Anglia. Edwin a cucerit medaliile de aur și argint în cadrul competiției. El a urcat pe prima treaptă a podimului la ”gi”, varianta cu kimono, şi s-a clasat pe locul doi la ”no gi”, fără kimono. Este cel mai bun din lume în condițiile în care practică acest sport de aproape doi ani.
Antrenorul Paul Radu este convins că va ajunge un mare luptător pentru că, la o vârstă fragedă, are performanțe pe care un adult le strânge într-o carieră.
Micuțul vrea să reușească în mai multe sporturi de contact și bate adversari mai mari ca vârsta decât el. Are o energie mult peste medie, de aceea deține și acasă elemente de luptă în fiecare cameră. Tatăl său i-a construit un dulap unde sunt așezate medaliile, trofeele și cupele câștigate până acum.
Micul Mc Gregor va avea urmatoarea luptă în luna august, la București, atunci când se va disputa varianta europeană a competiției unde a devenit cel mai bun din lume la categoria sa.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co