Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Expropriatii isi cer drepturile

Autostrada Bucureşti-Braşov ar putea transforma un drum cu o durata de aproape 3 ore, într-o călătorie frumoasă de 45 de minute. Dincolo de partea frumoasă a acestui proiect rămâne viaţa distrusă a 11 familii din judeţul Prahova care aşteaptă de şase ani să li se demoleze casele. Mulţi alţi proprietari de teren încă mai  aşteaptă să primească despăgubirile din exproprierea forţată. Deşi nu au primit nici un leu pentru terenul luat în interesul statului, mulţi proprietari privesc neputincioşi cum buldozerele au intrat deja în munca lor de-o viaţă. La Bărcăneşti, vechea primărie a fost demolată toamna trecută, iar vecinii vechiului sediu se bat cu statul în procese, pentru că li s-a oferit doar 3 ,8 euro pe mp în intravilan.
Tanti Lenuţa se întreabă ce casă ar putea să cumpere acum cu miliardul de lei vechi oferit de stat ca despăgubire pentru a-i demola locuinţa.
Şi la Rîfov, constructorii autostrăzii au intrat pe terenul oamenilor deşi aceştia nu şi-au primit despăgubirile.
În octombrie anul trecut, când a fost demolat sediul primăriei din Bărcăneşti, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma declara că până la 1 iunie 2009, celor care li se vor demola casele li se vor face alte locuinţe în suprafaţa totală de 800mp. Între timp, acest termen a fost prelungit.
Peste amarul oamenilor furaţi de stat şi peste promisiunile politicienilor, realitatea este de-a dreptul ironică. În Prahova, autostrada are 0 km de asfalt.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Pphe9UnEZoA

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co