Actualitate

O bucurie într-un moment trist

Petrolul se află într-un moment trist din cauza rezultatelor, dar în această perioadă clubul are parte și de o situație fericită.

Federaţia Română de Fotbal a aprobat, în şedinţa Comitetului Executiv, ca ACS Petrolul 52 Ploieşti să participe în competiţiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Petrolul Ploieşti.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi, astfel încât, din acest moment, clubul ploieștean va figura cu denumirea istorică şi în actele oficiale ale Federaţiei Române de Fotbal. O hotărâre așteptată de toți fanii petroliști, iar aceasta s-a pus în practică la aproape trei ani de când Petrolul a luat-o de la capăt.

În aceeași zi importantă, gruparea petrolistă a perfectat o înţelegere cu jucătorul Cătălin Andrei Ştefănescu. Împrumutat de la gruparea de liga întâi Politehnica Iaşi, Ştefănescu a semnat un acord valabil până la sfârşitul sezonului în curs, urmând ca, la finalul acestui angajament, Petrolul să deţină prima opţiune în eventualitatea unui transfer definitiv.

În vârstă de 23 de ani, Ştefănescu evoluează, cu precădere, pe postul de mijlocaş central şi are, deja, o experienţă bogată la nivel de prim eşalon, acolo unde a bifat 97 de meciuri şi 7 goluri marcate pentru Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Voluntari, Steaua şi Poli Iaşi. Este al 18-lea jucător nou al lupilor și, cu siguranță, conducerea va renunța la alți jucători sau îi va da sub formă de împrumut la alte echipe.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co