Actualitate

Gazonul de pe Ilie Oană în vizorul UEFA

Un reprezentant al forului european a fost, astăzi, în vizită la stadionul ”Ilie Oană”. Greg Whately, partener UEFA pe partea de infrastructură a suprafețelor de joc, a inspectat gazonul. El a făcut poze, s-a uitat la iarbă, a cercetat-o și a stat de vorbă cu cei care au în grijă arena, dar și cu cei care se ocupă de suprafața verde.
Reprezentantul forului european a văzut că cele mai mari probleme sunt pe partea cu băncile de rezerve. Din cauza vremii, gazonul a fost afectat în proporție de 30 la sută de o boală specifică. S-au făcut lucrări de nisipare, însămânțare și vertidrenare. Toate acestea determină iarba să crească, iar în cel mult o săptămână administratorii arenei dau asigurări că gazonul va fi impecabil.
Iarba este udată și va fi tunsă la un anumit nivel, după cum a recomandat inspectorul UEFA. Astfel, nu va mai fi nevoie de noi rulouri cu iarbă deoarece acestea se prind greu și pot pune în pericol integritatea jucătorilor.
Arena Ilie Oană a devenit un partener important al echipei naționale. A fost și va fi gazdă pentru meciurile României și, mai mult de atât, stadionul Petrolului este inclus în pregătirea echipelor cu ocazia Campionatului European din 2020.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co