Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Goluri și huiduieli

Antrenorul Leo Grozavu și președintele Cristi Vlad au fost cei mai contestați oameni la meciul Petrolul-Luceafărul Oradea, încheiat cu un scor de tenis, 6-2. Înainte de meci, după fiecare gol, dar și la final, lui Grozavu i s-a cerut demisia.

De aceeași atmosferă a avut parte și președintele Vlad. Acesta a spus, după meci, că cei care îl vor plecat trebuie să aducă argumente pentru așa ceva. Despre schimbarea băncii tehnice el susține că antrenorul a avut tot sprijinul conducerii. Grozavu a spus că a fost cea mai tristă victorie din cariera sa de antrenor, din cauza atmosferei, și nu crede că a pierdut vestiarul așa cum se spune.
Jucătorii Petrolului au jucat într-o atmosferă tensionată, dar jocul i-a scăpat de reacția suporterilor. Ei vor ca acestă victorie să reprezinte un nou început. Țigănașu și Chindriș au fost printre marcatori. Ei spun că trebuie să-și facă treaba, indiferent de ce se întâmplă în vestiar sau în tribune.
Astăzi, la București, a avut loc o ședință a conducerii clubului împreună cu antrenorul Grozavu, însă deocamdată nu s-a luat nici o decizie în privința băncii tehnice.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co