Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Secție specială pentru anchetarea magistraților

În sfârșit, și magistrații vor da socoteală pentru eventualele erori pe care le comit atunci când anchetează un dosar sau pronunță o hotărâre judecătorească!
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat, ieri, înființarea efectivă, la nivelul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a secției speciale pentru anchetarea magistraților.
Acesta a declarat, într-o declarație susținută la finalul ședinței de Guvern, că Executivul a adoptat Ordonanța de Guvern prin care secția specială din cadrul Parchetului General responsabilă cu anchetarea cauzelor cu magistrați devine operațională.
”Guvernul a adoptat astăzi OUG privind unele măsuri pentru operaționalizarea secției pentru anchetarea unor infracțiuni din justiție”, a spus Toader.
Reamintim că la data de 23 iulie a intrat în vigoare legea 207 pentru modificarea legii 304/2004 privind organizarea judiciară. Printre altele, legea 207 prevedea înfiinţarea acestei mult discutate secţii speciale pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co