Actualitate

Invitație la spectacol

Toți copiii care se vor afla duminică în stațiunile de pe Valea Prahovei sunt invitați la Bușteni unde vor avea ocazia să participe la unul dintre cele mai frumoase spectacole de circ din România. “Cavalcada Râsului” se numește spectacolul în care pot fi urmărite numere de dresaj și acrobații cu păsări și animale dar și clovni trăzniți. Pus pe șotii și pentru a demonstra că se pricepe și la echilibristică, clovnul Bimbo ne-a făcut și o scurtă demonstrație.

Clovnul Petrică este un veteran al spectacolelor de circ. În ciuda vârstei de 70 de ani continuă să ridice în picioare săli întregi. Rața matematiciană, cățelul fotbalist sau pisica săltăreață vor fi, de asemenea, puncte de atracție, mai ales în rândul celor mici. Spectacolul de dumincă, 3 aprilie, va începe la orele 14.00, va dura aproximativ 90 de minute iar intrarea costă 10 lei. Până duminică, însă, la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din stațiunea Bușteni melomanii vor avea ocazia să participe la un recital cameral.

Programul oferit va cuprinde lucrări din creația unor mari compozitori cum ar fi Johann Sebastian Bach, Serghei Rachmaninoff sau Piotr Ilici Tchaikovsky.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co