Social

Iulia vrea să trăiască!

Iulia Ganea, tânăra însărcinată care a fost lovită de o mașină în timp de traversa pe o trecere de pietoni din Cristian, se luptă să trăiască. Este în stare neurovegetativă iar ieri a suferit o operație pe creier, la un spital din Sibiu. Accidentul s-a produs în luna mai a anului trecut. Șoferul care a lovit-o, Liviu Neculicioiu, era sub influența băuturilor alcoolice, în momentul producerii coliziunii.

În timp ce medicii se luptă ca tânăra să supraviețuiască, tot ieri, familia Iuliei și șoferul s-au întâlnit în sala de judecată. Magistrații Curții de Apel Brașov trebuie să decidă acum dacă recursul formulat de soțul Iuliei, dar și de procurori, va fi admis. În sala de judecată, unul dintre avocații lui Neculicioiu a arătat magistraților o chitanță care atestă că bărbatul ar fi donat 5.000 de euro pentru Iulia.

În luna septembrie, judecătoria Brașov l-a condamnat pe Liviu Neculicioiu la doi ani și trei luni de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru vătămarea fătului. Accidentul a avut loc pe DN 73, în localitatea Cristian. Iulia, însărcinată în opt luni, traversa strada pe trecerea de pietoni, alături de soţul ei când au fost loviţi de o maşină care circula cu viteză. Ea a fost rănită și transportată la Spitalul Judeţean Braşov, unde i s-a făcut o operaţie de cezariană. Bebelușul a decedat după două zile de la naştere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co