Sport

Joacă fără presiune

Handbaliștii Ploieștiului joacă fără presiune la “Poarta Sărutului”. Asta pentru că vor înfrunta Pandurii Târgu-Jiu, o trupă fără teama retrogradării. Clasamentul play-out-ului s-a împărțit în două, oltenii sunt pe primul loc, în timp ce ploieștenii sunt pe 3, clasare care asigură barajul. “Dirijorul” ofensivei ploieștene, Emilian Turcu, spune că dupa succesul cu Focșaniul, moralul este bun și vor aborda fiecare meci ca pe o finală. Inclusiv disputa de mâine după-amiază, de la Târgu-Jiu.

Căpitanul echipei, Răzvan Szopka, crede că împreună cu băieții trebuie să fie în stare de câteva surprize. Cum ar fi un punct la Pandurii sau o victorie cu Baia-Mare și la Focșani. Dacă se întâmplă așa, portarul titular al Ploieștiului susține că echipa are șanse mari să prindă barajul.

Iubitorii handbalului din Prahova vor avea parte de o surpriză plăcută în perioada următoare. Naționala feminină se va pregăti la Sala Olimpia, înaintea participării la Jocurile Olimpice de la Rio. Tricolorele vor face două stagii de pregătire la Ploiești, o săptămână la finalul lunii mai și alte două săptămâni, în luna august.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co