Actualitate

Iarna s-a reintors in forta

Cine credea că primăvara se va instala cât de curând la munte, s-a înşelat. Ninsoarea abundentă şi ceaţa densă le-au dat mari bătăi de cap şoferilor care au circulat astăzi pe DN1 şi pe DN 72. Pe Valea Prahovei a nins abundent încă de la primele ore ale dimineţii, iar traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate mai ales în staţiunile Azuga şi în Predeal. Drumarii au ieşit pe şosele, însă după 5 minute zăpada se aşeza la loc. Aşa că, cine nu şi-a echipat maşina de iarnă a avut mari probleme în trafic. Mulţi şoferi au fost nevoiţi să tragă pe dreapta, pentru că nu au mai putut înainta, datorită stratului mare de zăpadă.
Incredibil că la această oră mai sunt şoferi care nu au anvelopele de iarnă montate. Chiar dacă s-au anunţat precipitaţii abundente sub formă de ninsoare în zona montată, mulţi au ignorat avertismentele şi au pornit la drum cu maşinile neechipate corespunzător. Pe unii i-a costat scump, deoarece au derapat şi s-au ciocnit cu alte autoturisme, au intrat în parapeţi sau au plonjat cu maşina în şanţurile de pe marginea drumului. Conducătorii auto care şi-au şifonat autoturismele au dat vina pe drumari, pe care i-au acuzat că nu şi-au făcut treaba aşa cum se cuvine.
Meteorologii au anunţat  că iarna dă semne clare că nu are de gând să ne părăsească. Şi mâine va continua să ningă, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări. În aceste condiţii, poliţia rutieră vă sfătuieşte să nu porniţi la drum cu maşina neechipată corespunzător şi să circulaţi cu viteză redusă, dar şi cu mare atenţie.
httpv://www.youtube.com/watch?v=2yTngTkGOwo

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co