Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Manager SJU, reținut de DNA

Alexandru Băloi, managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, a fost reținut de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție. Băloi este acuzat de săvârșirea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată. Asta după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua 3.000 de lei de la reprezentantul unei firme care avea contract cu spitalul.

Practic, sumele de bani reprezentau un procent de circa 20% din valoarea facturilor emise de firma cu pricina în baza unui contract de servicii încheiat cu unitatea spitalicească.

Din conținutul probatoriului a rezultat faptul că, foloasele necuvenite, remise inculpatului Băloi Ion Alexandru în perioada respectivă, se ridică la suma totală de circa 6.500 lei și au fost remise în trei tranșe. Acum, conducerea spitalului este asigurată de directorul medical, doctorul Florin Puşcariu.

În plus, activitatea medicală nu are de suferit. Alexandru Băloi a devenit managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești în luna martie a anului trecut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co