Invatamant

Momente artistice la “Floare de colt”

Prichindeii de la grădiniţa Floare de Colţ din Sinaia, au pregătit pentru părinţi un program artistic deosebit. Ajutaţi de învăţătoare, s-au costumat frumos şi au demosntrat că deşi sunt micuţi, învaţă repede şi au talent. Publicul, format din părinţi şi educatoare, a fost încântat de talentul copiilor, care nu s-au emoţionat şi au prezentat un program special. Au cântat, au recitat poezii, iar la final fiecare prichindel  s-a prezentat.
De fapt, evenimentul desfăşurat, a făcut parte dintr-un program judeţean de perfecţionare a cadrelor didactice, tema fiind „O educaţie modernă prin proiecte educaţionale”. La grădiniţa Floare de Colţ  au fost prezentat şi un referat, dar şi o proiecţie cu principalele momente pe care instituţia le derulează în prezent sau pe care le-a desfăşurat de-a lungul timpului.
Educatoarele de la Grădiniţa Floare de Colţ din Sinaia pregătesc tot timpul momente artistice împreună cu micuţii. Şi acum, ca şi la evenimentele trecute, prichindeii au făcut impresie printre invitaţi.
httpv://www.youtube.com/watch?v=2WJY4ug1yv8

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co