Actualitate

Mos Craciun de octombrie

A promis că va dona unul dintre televizoarele câştigate, cuiva care chiar are nevoie şi… s-a ţinut de cuvânt. La mai puţin se 24 de ore de când a aflat că este fericitul posesor al încă unui televizor, câştigat la tombola organizată de ziarul Valea Prahovei, Ştefan Alexandru a luat unul dintre televizoare şi a plecat către Grădiniţa nr.3, din cartierul Broaşte. Câmpineanul a ţinut să facă fericiţi copiii din această unitate de învăţământ preşcolar, mai ales că ei provin din familii cu situaţii materiale nu tocmai bune.
Saşa a fost primit de copii exact aşa cum este primit şi Moş Crăciun. Asemănarea fizică dintre Ştefan Alexandru şi celebrul bătrân îmbrăcat în roşu, care aduce cadouri în luna decembrie, a fost imediat remarcată de copii. Rezultatul? Un cântecel pe măsură!
Totuşi, cei mai fericiţi au fost micuţii din clasa unde a ajuns televizorul. Şi ei au cântat, lucru care l-a făcut pe Saşa să intre „în horă”, şi să cânte alături de copii.
Foarte bucuroasă a fost şi educatoarea Ofelia Haranguş, care acum poate să ia înapoi acasă televizorul pe care-l adusese pentru ca toţi copii să se poată uita la desene animate.
Iată cum unul dintre televizoarele puse în joc de Valea Prahovei nu a făcut fericită doar o persoană… ci mult mai multe. Mulţumită gestului dublului câştigător la tombolă.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co