Imobiliare Valea Prahovei
Social

Nu vor deșeuri periculoase

Localnicii din Băcoi au ieșit, duminică, la prânz în stradă. Asociația Eco Natura Comunității Băicoi a organizat o acțiune de protest la care au participat peste două sute de persoane. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că la depozitul de deșeuri nepericuloase din localitate sunt neutralizate și deșeuri periculoase.
Protestatarii au plecat pe jos, din centrul localității, până la depozitul de deșeuri.
Depozitul de deșeuri nepericuloase aparține Vitalia Salubritate Prahova care la rândul său a închiriat o parte din rampă firmei Demeco, societate care netrutralizează deșeuri periculoase.

Conform legii, un astfel de depozit ar putea funcționa dacă ar exista o distanță de minimum 1000 de metri până la cele mai apropiate case. Reprezentanții firmelor spun că în acest caz nu este necesară această distanță, conform unui studiu de impact. Oamenii însă se tem pentru viața lor.
Reprezentanții asociației Eco Natura Comunității Băicoi au trimis o scrisoare deschisă în atenția primului ministru Daniel Cioloș și a președintelui României Klaus Iohannis, prin care trag un semnal de alarmă.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co