Actualitate

O nouă ”ruptură” la Petrolul?

Tot mai multe voci spun că la Petrolul s-a produs o ruptură între Grozavu şi jucători. Totul din cauza atitudinii şi durităţii antrenorului în relaţia cu ei. Iar nemulţumirea unora este accentuată de faptul că nu li se acordă şansa de a juca. Iar evoluţia, surprinzător de slabă, a unor jucător cu pretenţii s-a văzut în cele două înfrângeri ruşinoase, din campionat şi Cupa României.
Unul din fotbaliştii vechi ai echipei spune că încearcă, împreună cu ceilalţi, să-şi facă treaba cât mai bine în timp ce Grozavu a spus ca în fotbal totul este posibil.
După jocul de la Tunari, fotbaliștii și antrenorul au intrat în vizorul suporterilor și la Ploiești. Chindriş și colegii săi vor să se revanşeze faţă de fani, iar fotbalul îţi oferă această posibilitate.
Ar fi a doua oară când antrenorul nu mai este dorit de jucători după ce în sezonul trecut s-a întâmplat acelaşi lucru cu Romică Ciobanu, iar conducerea s-a despărţit de antrenor. Este posibil ca oficialii clubului să ia aceeași decizie şi în ceea ce îl privește pe Leo Grozavu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co