Actualitate

Premiați pentru că au obținut 10 pe linie

Inspectoratul Școlar Județean Prahova a organizat, ieri, un eveniment festiv în cinstea celor 14 elevi prahoveni care au obținut, în această vară, media 10 la examenele naționale.
Astfel, cei 14 absolvenți de gimnaziu de la școli din Ploiești și nu numai au avut plăcuta surpriză să primească, în baza unui ordin al Ministerului Educației, câte 1.000 de lei.
O veste foarte bună este aceea că cei mai mulți dintre elevii prahoveni care au obținut note de zece la examenele naționale și-au anunțat intenția de a continua studiile la unele dintre cele mai bune clase de liceu din Prahova și chiar din țară. Este vorba despre cele cu specializarea Matematică – Informatică, de la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești, unde se conturează, astfel, încă o promoție de excepție.
Tot ieri, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Prahova și subprefectul Emil Drăgănescu i-au premiat pe cele trei absolvente de liceu din județ care au obținut media 10 la sesiunea de vară a Bacalaureatului. Fiecare dintre ei a primit câte 3.000 de lei, de asemenea, în baza ordinului semnat de ministrul Educației.
Și aceste trei absolvente au decis să își continue studiile la instituții de învățământ din țară. Astfel una dintre ele a ales să studieze Dreptul la Academia de Poliție, iar celelalte două vor fi colege la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co