Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Oboseala si-a spus cuvantul

Au ajuns de urgenţă la spital după ce maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un microbuz care circula regulamentar. Teribilul accident s-a produs pe Drumul Naţional nr. 1, la ieşirea din staţiunea Azuga. Ce s-a întâmplat de fapt? Martorii spun că femeia care se afla la volanul autoturismului ar fi adormit la volan şi astfel a pierdut controlul maşinii.
La fata locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanta si pompieri. Şoferiţa şi soţul ei care se afla în dreapta au fost scoşi din maşină şi transportaţi de urgenţă la spitalul de ortopedie din Azuga cu multiple teraumatisme. Din fericire, starea lor este stabilă. Şoferul microbuzului a povestit că autoturismul l-a izbit din plin şi deşi a încercat să evite impactul nu a avut ce face.
În urma impactului ambele maşini au fost destul de avariate. Poliţia rutieră vă sfătuieşte să circulaţi cu aternţie pe şosele şi să nu vă urcaţi la volan dacă sunteţi obosiţi. Statisticile arată că foarte multe tragedii pe şosele se produc pe fondul oboselii şi a neatenţiei.
httpv://www.youtube.com/watch?v=vJbd6b0gsBI

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co