Actualitate

Oferte tentante de 1 Mai

Se apropie 1 Mai, iar hotelirii de pe Valea Prahovei au scos pe piaţă tot felul de pachete, care mai de care mai tentante. Distracţia de la sfârşitul acestei săptămâni va începe de vineri, iar cele mai multe oferte sunt pentru două sau trei nopţi de cazare. Turiştii sunt aşteptaţi cu mese festive şi programe artistice. Cei care doresc să se relaxeze beneficiază de piscină, saună şi masaj. Şi preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar agenţii din turism spun că ne putem aştepta, de 1 Mai, la un număr de turişti mai mare decât anul trecut.  Preţurile sunt pentru toate buzunarele şi s-au făcut deja rezervări. La sfârşitul săptămânii vor veni turişti din ţară, dar şi din străinătate.
Şi cabanierii au întocmit oferte atractive. Îşi aşteaptă turiştii cu tot felul de preparate tradiţionale, jocuri de cabană şi focuri de tabără.
Şi Federaţia Patronatelor din Turism susţine printr-un comunicat de presă că, în mod cert, cererea pe Valea Prahovei este mult mai mare decât anul trecut. Aşa că, la finalul săptămânii staţiunile montane vor fi luate cu asalt de turişti dornici de distracţie. Spaţiile verzi se vor umple cu grătare pe care vor sfârâi mititeii, iar Drumul Naţional nr.1 ne va pune din nou nervii la încercare, deoarece este de aşteptat să circule bară la bară.
httpv://www.youtube.com/watch?v=s6ZRnVA8deM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co