Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pamantul ne-a avertizat

Au tras o spaimă pe cinste! Asta se poate spune despre cei care locuiesc în cele 3 blocuri de pe strada Eminescu, 5 pe Orizontului şi 1 pe Schelelor. Cutremurul de 5,3 grade, pe scala Richter, a adus din nou în discuţie situaţia blocurilor cu risc seismic ridicat, blocuri despre care se ştie că „au probleme” încă din 2000, atunci când au fost expertizate. De data aceasta nimeni nu a avut de suferit în urma cutremurului, însă, data viitoare…ne se ştie. Acum… pământul „doar”ne-a „avertizat”. Nu s-a întâmplat nici o nenorocire.
Acum nu s-a întâmplat nimic. Blocurile expertizate seismologic au rămas în picioare. Dar, totul depinde de un singur lucru la următorul cutremur: magnitudinea!
9 blocuri cu bulină roşie şi altele care nu au trecut prin mâna specialiştilor în construcţii! Un cutremur care nu s-a resimţit foarte tare la Câmpina. Au fost, totuşi, şi situaţii în care oamenii au intrat în panică. De exemplu, la Casa Tineretului, în timpul unui concert de muzică bisericească, au existat şi oameni care au părăsit incinta.
Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Există însă o întrebare foarte simplă: ce vor face oamenii din cele 9 blocuri cu risc seismic ridicat în cazul unui cutremur de genul celui din 1977?
httpv://www.youtube.com/watch?v=ygNMZ2y6778

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co