Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pe lângă drum, pe lângă gard…

Alcoolul i-a tulburat rău mințile unui bărbat din Secăria. Acesta, probabil, cu chef de distracție, s-a pus pe furat mașini. Numai că nu avea permis de conducere și nici drumul nu a știut să-l țină drept. Polițiștii Postului comunal Secăria au fost sesizați despre sustragerea unui autoturism din fața unei locuințe. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au identificat autovehiculul sustras în centrul localității, avariat în proporție de 50%, ca urmare a coliziunii cu un zid de susținere al DJ 101S.

Totodată, în apropiere, au mai fost găsite alte două autoturisme avariate, în urma cercetărilor rezultând faptul că persoana bănuită de comiterea faptei este aceeași persoană, care, în încercarea de a sustrage unul dintre aceste două autovehicule, l-ar fi acroșat pe celălalt, care se afla parcat în apropiere, părăsind locul faptei.
Persoana bănuită a fost identificată. Este un tânăr de 27 de ani, care în urma testării cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,69, în aerul expirat. Valoarea pagubelor produse se ridică la aproximativ 12.000 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co