Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Petrolul are ”pauză” pe ”Ilie Oană”

Petrolul va mai juca, oficial, pe teren propriu, peste două săptămâni. Miercuri, 12 septembrie, formaţia ploieşteană va avea unul din derbiurile campionatului, cu Chindia Târgovişte.
Înainte de acest joc, pe 8 septembrie, galben-albaştrii vor evolua, în deplasare, la Energeticianul. După confruntarea cu Chindia, petroliştii vor avea parte de un nou derbi, la Universitatea Cluj. Va fi o ”triplă” în urma căreia suporterii vor vedea dacă echipa favorită este o candidată la promovare sau nu. Iar pauza apărută pentru protejarea gazonului în perspectiva meciului oficial al echipei naţionale îi mai permite antrenorului Leo Grozavu să îmbunătăţească jocul.
Fotbaliştii Petrolului văd cu ”ochi buni” această perioadă mai mare de timp în care pot regla problemele apărute până acum.
Petrolul are ocazia să mai ”spele” imaginea ruşinoasă din ultimul meci de campionat printr-o calificare în Cupa României. Trupa ploieşteană va juca mâine, de la ora 17.30, în deplasare, la formaţia de liga a treia C.S. Tunari.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co