Actualitate

Platformă gratuită pentru promovarea magazinelor locale

Așa arată platforma gratuită pentru promovarea magazinelor locale, de unde românii pot cumpăra de la mâncare la cadouri pentru cei dragi.
Una dintre categoriile cele mai afectate de măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus este cea a proprietarilor de mici magazine.
Astfel, un tânăr IT-ist, a pus pe picioare în doar câteva zile o platformă gratuită, unde comercianții dispuși să facă livrări la domiciliu își pot înscrie magazinele.
Pe magazinelocale.ro pot fi înscrise, fără niciun cost, magazine din toate localitățile țării, în funcție de județ și activitate economică.
Astfel, fie că vreți să cumpărați legume proaspete, produse de panificație, pește, sucuri naturale, flori sau cadouri, totul se rezolvă cu câteva click-uri.
Tot ce trebuie să faceți este să accesați secțiunea „Listă orașe” din site sau să folosiți câmpul de căutare din secțiunea „Magazine”.
Dacă aveți însă o afacere pe care doriți să o înscrieți pe site, aveți de completat un simplu formular prin care descrieți tipul de activitate, zona de livrare și precizați alte detalii legate de contact și intervalul de funcționare, iar în câteva ore, după o scurtă verificare, afacerea dumeavoastră va apărea pe site.
Comenzile se înregistrează telefonic sau prin WhatsApp, în funcție de disponibilitatea fiecărui comerciant

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co