Actualitate

Ploieștiul îmbracă straie de festival…de teatru

Au mai rămas doar câteva zile până la startul celei de-a opta ediții a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu” Ploieşti, care se anunță, încă înainte de a începe, a fi una de succes.
Și asta, în condițiile în care conducerea instituției afirmă că dintre cele 21 de spectacole incluse în cadrul festivalului se mai pot cumpăra bilete doar pentru patru.
Ediția din acest an a evenimentului, care va fi organizat în perioada 6-11 noiembrie, este prima care va avea caracter internaţional, datorită participării şi a două trupe din Franţa şi Spania.
Cele 21 de spectacole vor avea loc în şapte locaţii diferite, inclusiv în zona pietonală, biletele fiind puse în vânzare încă de acum două săptămâni, în cazul multora dintre spectacole, precum „Zaraza”, „Stage dogs”, sau „Shylock”, biletele fiind vândute chiar din prima zi.
În cadrul festivalului sunt programate inclusiv spectacole stradale, care vor putea fi vizionate şi de către cei care, din diferite motive, nu vor putea să vină în sala de spectacol”.
Preţul biletelor la spectacole este cuprins între 30 şi 50 de lei, bugetul festivalului, suportat de către Primăria Ploieşti, fiind de aproximativ 700.000 de lei, la care se va adăuga şi contribuţia sponsorilor.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co