Actualitate

Pompierii și-au sărbătorit ziua alături de cetățeni

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Șerban Cantacuzino” au ales să își sărbătorească ziua care le este dedicată, alături de ploieșteni.
Astfel, cu mic cu mare, ploieștenii au venit pe esplanada Sălii Sporturilor „Olimpia” pentru a admira elementele de tehnică de luptă şi mijloacele de intervenţie din dotarea ISU, dar și pentru a asista la o serie de exerciții demonstrative, a asculta explicațiile și sfaturile oferite cu amabilitate de pompieri, ori pentru a face fotografii alături de aceștia.
Așa cum era de așteptat, elementele de tehnică militară prezentate au reprezenta un mare punct de interes și atracție pentru cei mici, care au avut posibilitatea să urce la bordul autospecialelor expuse și să își imagineze pentru câteva momente că se pregătesc să pornească în mare viteză către o locație unde a apărut o situație de urgență și trebuie să meargă să salveze vieți omenești.
De asemenea, copiii au asistat și la exerciții de resuscitare executate de personalul de specialitate al ISU și chiar au interpretat rolul unor victime care necesită asemenea intervenții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co