Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Prinsi in flagrant

Începutul lunii februarie, sfărşit de iarnă. Momentul în care mulţi rămân fără lemne de foc. Şi ce fac atunci? Pleacă la furat. Mai ales rromii din comuna Şotrile, care cutreieră pădurile care aparţin Ocolului Silvic sau Primăriilor şi fac prăpăd. De cele mai multe ori scapă neprinşi, însă, exixtă şi situaţii în care ajunn pe mâna poliţiştilor. Aşa cum s-a întâmplat într-o zonă retrasă de la Fântâna Cu Cireşi.
Au refuzat să stea de vorbă cu presa. La fel cum nu prea au stat de vorbă nici cu poliţiştii. Drujba găsită asupra lor, cele trei căruţe şi copacul de mari dimensiuni pe care îl tăiau au fost elementele incriminatorii. Concluzia? Furt de pe domeniul public al Primăriei Câmpina.
Lemne din pădure s-au furat, se fură şi se vor mai fura. Poliţiştii comunitari ştiu acest lucru şi de aceea patrulează prin zonele pe unde îşi fac veacul persoanele care rămân fără lemne. Şi, conform celor declarate de Alexandru Lefter, populaţia trebuie să ştie că se întâmplă aşa şi să ajute poliţiştii în demersurile lor.
După ce au fost muştruluiţi la faţa locului, cei 4 romi au fost invitaţi, cu tot cu căruţe, la sediul Poliţiei Comunitare, pentru definitivarea actelor de contravenţie. Abia atunci rromii au devenit puţin mai comunicativi, încercând să tragă şi alte persoane după ei.
Fără nici un fel de rezultat. Unii poliţişti au plecat către sediu în maşini iar alţii, trei la număr, au fost „însoţitori” pentru cele trei căruţe.
httpv://www.youtube.com/watch?v=TERNlDEizfw

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co