Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Scandal la Magureni

Sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova a fost luată cu asalt de mai mulţi cetăţeni din comuna Măgureni, în frunte cu primarul. Oamenii s-au plans inspectorilor de mediu că un agent comercial din Bucureşti a făcut fără acordul lor o carieră de piatră aflată la numai,130 m de prima casă. Aceştia spun că în urmă cu câţiva ani, mai mulţi dintre ei au vândut teren forestier societăţii comerciale care, la acel moment a declarat că va face un traseu de motocros, apoi o fabrică de îmbuteliat apă plată.
Autoritatile locale din Magureni, spun ca oamenii din zona au fost păcăliţi să vândă la preţul de 500 lei hectarul, iar între timp zona a fost deja defrişată.
Acum reprezentantii primariei Magureni au anuntat Agentia de Protectie a Mediului.
Cetăţenii sunt nemulţumiţi pentru că cea mai apropiată casă se află la 130 m şi nu mai suportă zgomotul produs de maşinile care le trec pe stradă încărcate cu piatră şi praful produs de activitatea acestei firme. De la vibraţii li s-au crăpat pana şi casele.
Singura persoana din partea firmei care realizeaza exploatarii de piatră, care a confirmat că societatea nu mai are activitate, a fost paznicul acesteia. Insa realitatea il contrazice, in orice moment al zilei si al noptii, pe străzile localităţii prahovene Magureni pot fi intalnite camioane care transporta  piatră.
În replică, inspectorul şef al Agenţiei de Mediu Prahova spune ca primarul şi oamenii care au venit cu acesta nu au înţeles situatia conflictului aparut din cauza acestei defrisari si a exploatarii.
httpv://www.youtube.com/watch?v=B-iOxr38zsA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co