Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

România a scăpat de ”coșmarul” muntenegrean

Motive de optimism pentru selecționerul Cosmin Contra. ”Coșmarul” României în confruntările cu Muntenegru, atacantul Stevan Jovetic, va lipsi în partida de vineri.

Fotbalistul, care a luat românilor patru din cele șase puncte în campania trecută, este accidentat și nu poate juca. Mai mult, trupa lui Tumbakovic se mai confruntă cu alți patru jucători care au probleme medicale și șanse reduse să evolueze în debutul acestei campanii de calificare.

În schimb, Cosmin Contra, are la dispoziție toți cei 25 de jucători convocați pentru debutul în noua competiție Liga Națiunilor UEFA. Printre aceştia se regăsește și debutantul Denis Drăguș, de 19 ani, căruia selecționerul i s-a adresat special încă de la începutul antrenamentului. Un alt jucător, de data aceasta experimentat, mijlocașul Alex Maxim a revenit la națională după un an de zile.

Antrenorul Contra i-a analizat pe muntenegreni într-un interviu realizat cu întrebări primite de la fani: „Muntenegru este o echipă foarte bine organizată, cu jucători masivi, periculoși la faze fixe. Serbia are mulți jucători talentați, cu calități individuale. Este un grup puternic, cu jucători plini de încredere, fiind prezenți la Mondial”- a declarat selecționerul.

Partida dintre România și Muntenegru, de vineri, 7 septembrie, ora 21:45, de la Ploiești, prima partidă a tricolorilor în Liga Națiunilor, va fi arbitrată de o brigadă din Slovacia cu Ivan Kruzliak la “centru”.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co