Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

S-au saturat de soferi indisciplinati

Administraţia locală din Buşteni, pregăteşte un proiect de hotărâre, care prevede ca roţile maşinilor parcate neregulamentar să fie blocate. Măsura este necesară, spune viceprimarul oraşului, deoarece mulţi turişti nu ţin cont de indicatoarele care prevăd interzicerea staţionării sau parcării în anumite zone, însă şoferii le ignoră, fără a ţine cont de ele. Mai mult, şi deszăpezirea străzilor se face cu dificultate din acest motiv. Aşa că, Primăria vrea să nu mai existe toate aceste probleme şi se gândeşte tot mai serios sa implementeze proiectul de blocare a roţilor autoturismelor.
Firma de deszăpezire este pregătită să intervină oricând în staţiune, deoarece au fost achiziţionate încă de anul trecut 200 tone de sare şi 500 tone de nisip. Chiar dacă materialul necesara fost achiziţionat din timo, drumarii au avut probleme în această iarnă din cauza maşinilor neechipate corespunzător. S-au creat blocaje în trafic, iar utilajele de deszăpezire au intervenit cu dificultate pe străzi. Conducerea Primăriei din Buşteni îi sfătuieşte pe toţi cei care vin la munte să nu plece de acasă fără a-şi monta anvelopele de iarnă. De multe ori, în staţiuni, traficul este blocat din cauza celor care ignoră aceste reguli de bază.
Pentru blocarea roţilor în Buşteni, administraţia locală va pregăti un proiect de hotărâre, pe care îl va supune la vot Consiliului Local. Tot aleşii locali vor stabili când va intra în vigoare această măsură, dar şi taxele care se vor percepe pentru blocare şi deblocare.
httpv://www.youtube.com/watch?v=hRJnLw94TV0

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co