Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Sala moderna de sport in Poiana Tapului

Eveniment important astăzi, la Şcoala Regina Elisabeta, din Poiana Ţapului. Instituţia de învăţământ are în sfârşit o sală de sport modernă şi dotată cu toate aparatele necesare desfăşurării în bune condiţii a orelor de educaţie fizică. S-a lucrat un an de zile la reabilitarea clădirii şi rezultatele au fost pe măsură. La deschidere au fost prezenţi reprezentanţi ai Primăriei, autorităţi locale şi cadre didactice. Invitaţii au avut parte şi de o surpriză: gazdele au pregătit un spectacol în cadrul căruia mai mulţi tineri talentaţi au cântat la vioară, clarinet, pian şi violă.
Sala de sport a fost reabilitată cu fonduri de la administraţia locală. Clădirea are o însemnătate istorică deoasebită, deoarece a fost construită la ordinul Reginei Elisabeta. Are o vechime de 100 de ani şi trebuia modernizată pentru ca elevii să aibă parte de condiţii excelente. Şi aparatele destinate practicării sportului sunt noi şi moderne, banii pentru acestea fiind obţinuţi din sponsorizări.
Tinerii de la Liceul Camen Sylva din Ploieşti i-au încântat pe invitaţi şi pe elevi cu talentul lor. Nu a lipsit nici slujba de sfinţire a clădirii, oficiată de preoţii din staţiune. După încheierea evenimentului, elevii au admirat sala de sport. De luni, vor veni la şcoală şi vor practica orele de educaţie fizică în condiţii moderne. Şcolile reprezintă o prioritate pentru administraţia locală din Buşteni. Toate au fost modernizate, iar sălile de sport au beneficiat de aceaşi atenţie. Reprezentanţii Primăriei consideră că învăţământul şi sportul sunt două ramuri extrem de importante pentru tânăra gereraţie.
httpv://www.youtube.com/watch?v=KE8MuH5UD9E

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co