Actualitate

Scenariu de film

Scenariu de film, în Prahova! O escortă a penitenciarului este atacată de un grup de teroriști. Scenele s-au petrecut, în această dimineață, în zona Movila Vulpii, în locul în care funcționează o secție exterioară a Penitenciarului Ploiești, în cadrul unui exercițiu tehnico-tactic.

Conform scenariului, angajații închisorii au aflat că există posibilitatea ca deținutul ar putea fi ținta atacului unor grupuri extremiste. La nivelul conducerii Penitenciarului Ploiești se ia decizia ca acesta să fie mutat la sediul unității. Atunci au fost atacați. S-au tras focuri de armă, trei dintre teroristi au decedat, doi au fost încătușați, iar unul a fost rănit.

Într-unul dintre autoturismele teroristilor este descoperit un dispozitiv explozibil improvizat, care a fost detonat de pirotehniști.

La final, toți au primit nota 10. Autoritățile spun însă că simularea ar putea fi oricând reală. La acțiune au participat angajații Penitenciarului Ploiești, împreună cu Gruparea Mobilă de Jandarmi “Matei Basarab” – Detașamentul de acțiuni speciale și intervenție antiteroristă, Direcția Județeană de Informații Prahova, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova și Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co