Actualitate

Se vede ca se poate

Ani de zile au înjurat câmpinenii printre dinţi atunci când vedeau că gropile din carosabil sunt „peticite” cu maiul. Se săturaseră de celebrele „plombe” care erau puse toamna şi în primăvară nu mai era nici una. Aşa că administraţia câmpineană s-a hotărât să renunţe la plombe şi să asfalteze anumite străzi de la un capăt la altul. Prima care a intrat în programul de reabilitare a fost strada Schelelor, urmată de Plevnei. Două străzi care arătau ca după război. Puţini au fost cei care au crezut că şi la noi se poate lucra „cu cap”. Şi… surpriză mare! Firma care a câştigat licitaţia este pusă pe lucruri mari!
Uimire! Acesta a fost cuvântul de ordine printre cei care au văzut cum străzile Schelelor şi Plevnei se schimbă în doar câteva ore. Şi, totuşi, nu poţi face omletă fără să spargi ouăle! Închiderea străzilor Schelelor, Plevnei şi Griviţei a creat probleme în ceea ce priveşte traficul auto. Tocmai de aceea în intersecţiile „problemă” au fost plasaţi agenţi de circulaţie care au făcut ce au putut pentru a fluidiza circulaţia.
Şeful de lucrare a spus la un moment dat că are de gând să „dea gata” lucrarea până seara. Adică să întindă primul strat, cel de binden. Puţini au fost cei care l-au crezut. Nici noi nu am crezut, aşa că a doua zi, la primele ore ale dimineţii, am mers pe străzile Schelelor şi Plevnei. Şi am văzut că se poate! Peste 1.300 de metri de asfalt, cu o lăţime de 7 metri, turnaţi în câteva ore.
A fost turnat primul strat de asfalt, acum se lucrează la ridicarea tuturor capacelor de canalizare şi a gaigărelor. Cei care supraveghează lucrarea spun că nu va dura mult timp şi utilajele de asfaltare vor veni din nou pe cele două străzi pentru a turna şi stratul de uzură. 
httpv://tr.youtube.com/watch?v=xr0vo1MdaYg

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co