Actualitate

“SFINXUL DE AUR”

Cea de-a 3-a ediție a Festivalului Național de Muzică Pop pentru Copii și Adolescenți “Sfinxul de Aur” și-a desemnat câștigătorii aseară pe scena Centrului Cultural “Aurel Stroe” din stațiunea Bușteni. Ediția din acest an a concursului a adunat la poalele munților aproape 140 de voci tinere care doresc să se afirme în domeniul muzical.

Concurenții cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani s-au întrecut timp de două zile pe 6 categorii de vârste. Ediția din acest an a fost un adevărat succes, mai ales că au participat copii și adolescenți din România, Italia, Republica Moldova, Albania și Belarus.

Juriul a avut o misiune foarte grea însă toate eforturile au meritat, producătorii muzicali aflați în sală reușind să identifice mai multe speranțe în domeniu. Sala de spectacole a Centrului Cultural “Aurel Stroe” a fost arhiplină pe tot parcursul festivalului.

Festivalul Național de Muzică Pop pentru Copii și Adolescenți “Sfinxul de Aur” se organizează în fiecare an în luna august în stațiunea Bușteni și a devenit deja o rampă de lansare pentru tinerii care doresc să se afirme în domeniul muzicii ușoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co