Cultura

“Și niște munți sunt între noi”…

Concert extraordinar de muzică folk la Bușteni în cadrul Zilelor Culturale! Vasile Șeicaru a revenit în stațiunea de la poalele Caraimanului cu spectacolul denumit “Și niște munți sunt între noi…”. Titlul concertului nu a avut, însă, nicio legatură cu atmosfera din sală, cantautorul reușind să-și apropie publicul.
Acompaniat de Nicolae Matei la clape, Vasile Șeicaru a interpretat piese celebre precum “Actorul”, “Aruncarea în valuri” sau “La adio”. Sala de spectacole a Centrului Cultural “Aurel Stroe” a fost plină și de această dată, atât turiștii cât și localnicii demonstrând că muzica folk are încă mulți admiratori.
Vasile Șeicaru este cetățean de onoare al orașului Bușteni iar în ultimii ani a concertat de mai multe ori aici cu diferite ocazii. Prezent pentru a treia oară la “Zilele Culturii – Sărbătoarea Sfinxului”, acesta a ținut să felicite organizatorii pentru maratonul cultural rar întâlnit în România.
Încântat de participarea publicului, artistul a ținut să ofere un interviu original, chiar pe scenă, în prezența tuturor spectatorilor.
Zilele Culturii la Bușteni continuă cu un recital de pian cu muzică clasică transpusă în ritm de jazz și se vor încheia în weekend cu cea de-a 5-a ediție a Festivalului de Muzică Pop pentru copii și adolescenți “Sfinxul de Aur”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co