Actualitate

“Special Blues Show”, la Bușteni

Zilele Culturii la Bușteni – “Sărbătoarea Sfinxului” au continuat în stațiunea de la poalele Caraimanului cu un spectacol oferit de trupa “Acoustic Harmonica Experience”. Este vorba de “Special Blues Show”, un eveniment muzical susținut de Marcian Petrescu la muzicuță și voce și Mihai Tacoi – chitară clasică, voce.
Marcian Petrescu este recunoscut în peisajul muzicii blues-jazz atât pentru înființarea trupei “Trenul de noapte” cât și pentru colaborările cu cei mai mari bluesmani din America. Acesta împreună cu Mihai Tacoi au fost prezentați publicului aflat în sala de spectacole a Centrului Cultural “Aurel Stroe” de muzicologul Alexandru Șipa, cunoscut promotor al muzicii jazz.
Zilele Culturii la Bușteni continuă cu evenimente dedicate atât copiilor cât și iubitorilor muzicii de calitate.
Corul particular “Divina Armonie” a fost înființat în urmă cu 20 de ani, iar originalitatea acestuia constă în faptul că fiecare corist poate fi și solist, ceea ce face posibilă prezentarea unor opera integrale în cadrul unui concert. La Bușteni, însă, va fi prezentat un recital muzical cu coruri celebre și arii din opere și operete.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co