Cultura

Aproape de final…

Zilele Culturii la Bușteni, desfășurate sub denumirea generică “Sărbătoarea Sfinxului”, se apropie de final. În penultimul eveniment organizat la Centrul Cultural “Aurel Stroe”, iubitorii muzicii clasice și cei ai jazz-ului au luat parte de un recital de pian la patru mâini susținut de Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu. Componenți ai formației Klavier Art, cei doi interpreți au încântat publicul cu piese clasice transpuse într-un mod original pe ritmuri de jazz. În cadrul recitalului au fost interpretate bijuterii muzicale aparținând unor compozitori celebri precum Johannes Brahms, Edvard Grieg, George Gershwin sau George Enescu.
Maratonul cultural de la Bușteni în cadrul căruia au fost prezente manifestări cât mai diverse, de la muzică și poezie până la piese de teatru, tabere de creație sau expoziții, a debutat pe 5 august, iar acum se apropie de final.

Din juriul concursului la care vor participa peste 150 de copii și adolescențivor face parte nume sonore ale muzicii pop cum ar fi Adrian Romcescu, Andrei Tudor, Marcello Battaglia, Ovi Jacobsen sau Andrei Kerestely, iar evenimentul va fi prezentat de mezzosoprana Adina Sima și îndrăgitul actor Ovidiu Cuncea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co