Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Sinaia pe partie

Vineri, pe pârtia din Valea Dorului s-a dat startul competiţiei „Sinaia pe Pârtie”. Evenimentul se desfăşoară an de an şi la el participă sinăienii de toate vârstele. Cea de a IV a ediţie a Cupei de schi alpin “Sinaia pe pârtie” a fost un succes şi s-a desfăşurat pe parcursul a două zile. Participanţii au  concurat pe grupe de vârste şi pe categoriile feminin şi masculin. În prima grupă a copiilor până la vârsta de 7 ani, au participat 4 concurenţi, iar ultima grupă formată din concurenţi de peste 70 de ani, a aliniat la start 8 sinăieni, veterani ai schiului. Grupa de vârstă care a adunat cei mai mulţi participanţi a fost cea între 16 şi 20 ani, participând 50 de sinăieni, iar la categoria 31-40 ani, s-au aliniat la start 44 de concurenţi. Toţi participanţii au avut emoţii, dar şi susţinători pe măsură. Atmosfera la pârtie a fost una incendiară, iar cine nu a schiat a urmărit cu mare atenţie concursul.
La concurs a participat şi primarul Vlad Oprea, care a coborât pârtia din Valea Dorului, obţinând un timp bun la sosire.
Concursul s-a  adresat tuturor sinăienilor care îndrăgesc şi practică acest sport de iarnă. De la an la an numărul participanţilor la acest concurs a crescut. În anul 2006 au fost 116 concurenţi, în 2007 au participat 175, în 2008 au concurat 186. La concursul care s-a încheiat sâmbătă s-au înscris 264 de concurenţi de toate vârstele.  Participanţii la acest concurs au avut parte de doua zile de schi cu gratuitate pe toate instalaţiile de transport pe cablu: telegondolă, telecabină şi telescaun. Câştigătorii au fost premiaţi la Centrul Internaţional de Conferinţe Casino Sinaia, iar premiile au constrat  în sume de bani cuprinse între 100 si 300 lei, diplome, cupe şi medalii.
httpv://www.youtube.com/watch?v=kJUg2Z98Qno

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co