Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

“Sunt Floare de Colt, protejeaza-ma”

Au lansat proiectul educaţional „Sunt Floare de Colţ, protejează-mă”. Acţiunea a fost dedicată chiar prichindeilor de la Grădiniţa Floare de Colţ din Sinaia şi a fost iniţiată de conducerea acesteia. La eveniment au fost prezenţi şi partenerii proiectului, resprectiv reprezentanţii firmei de salubritate, Montsin Sinaia, ai Ocolului Silvic, ai Parcului Natural Bucegi, ai Primăriei şi ai inspectoratelor şcolare din Prahova şi Dâmboviţa. Concret, în cadrul proiectului, copiii sunt învăţaţi să respecte mediul înconjurător şi să nu arunce gunoaiele la întâmplare. Micuţii le-au oferit invitaţilor şi un spectacol, tema acestuia fiind primăvara şi natura.
La Grădiniţa Floare de Colţ din Sinaia au fost aduse şi containere pentru selelectarea deşeurilor. Astfel, de acum înainte, micuţii vor şti că nu este bine să depozităm toate gunoaiele la un loc, ci trebuie să le depunem selectiv. Cu ajutorul proiectului, care abia a început, copiii vor învăţa încă de pe acum cât de important este să avem grijă de natură. Mai mult, micuţii au primit şi fluturaşe. Mesajul: Oameni mari, dacă natura o veţi proteja, copilul, floarea voastră de colţ îl veţi salva!”.
Activităţile pe această temă nu se vor opri aici, la Grădiniţa Floare de Colţ. Vor continua şi pe viiitor, deoarece conducerea instituţiei doreşte ca prichindeii să primească o bună educaţie în acest sens.
httpv://www.youtube.com/watch?v=oJfWXjKAX_g

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co