Actualitate

TRAGEDIE IN BUCEGI

Traian Murcilaș, turistul de 34 de ani din Bucuresti care a fost luat de o viitură în timp ce mergea, sâmbătă după-amiază, împreună cu alte două persoane, prin Valea Bucşoiului, din Masivul Bucegi, spre Vârful Omu, a fost recuperate, duminica, de salvamontiști. După o acțiune care a durat mai bine de 8 ore, salvatorii montani au reușit să aducă trupul neînsuflețit la baza muntelui.
Salvamontiştii au plecat dis de dimineata să recupereze cadavrul tânărului,
însă operaţiunea a fost foarte dificilă atât din cauza vremii,condiţiile meteorologice fiind extrem de nefavorabile,pe munte plouând torenţial şi fulgerând puternic,cât şi a zonei foarte accidentate cu multe săritori de peste 20 de metri…
Salvatorii montani atrag atenția amatorilor de drumeții montane să se documenteze bine asupra traseului pe care vor să-l parcurgă, să fie bine echipați și nu în ultimul rând să fie informați despre prognoza meteo.
Celelalte două persoane care îl însoţeau pe tânărul care a decedat, un băiat şi o fată, au fost recuperați şi au fost aduși în siguranță la Bușteni, de la Cabana Omu, unde au înnoptat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co