Actualitate

Vreme perfecta pentru iubitorii schiului

Ieri, pe pârtia din Valea Dorului s-a desfăşurat ultima etapă a concursului de schi alpin organizat de Clubul Carpaţi Sinaia. Tinerii sportivi au venit din toate colţurile ţării şi au alunecat pe covorul alb cât au putut de bine pentru a obţine premiul cel mare. Atmosfera pe pârtia din Sinaia a fost una de zile mari, susţinătorii încurajându-şi concurenţii de pe margine cum au ştiut mai bine. Tinerii schiori s-au pregătit un an întreg pentru a participa la competiţie, ultima din acest sezon. Emoţiile au fost mari, dar şi ambiţiile, pentru că fiecare a vrut să ajungă la linia de sosire într-un timp cât mai scurt. La concurs s-au prezentat peste 80 de
Şi turiştii s-au bucurat din plin de vremea bună şi de pârtiile excelente. În Valea Dorului stratul de zăpadă măsoară peste 80 de centimetri, deci se poate schia ca în plină iarnă.
Administratorii pârtiilor de la mare altitudine din Sinaia spun că sunt şanse mari să schiem de Paşte în condiţii bune.La Cota 2000 este locul ideal pentru cei care vor să se mai bucure de sporturile de iarnă. Turiştii care au urcat pe munte au avut parte de distracţie pe cinste şi în acelaşi timp s-au bronzat, pentru că soarele a bătut cu putere. 
httpv://tr.youtube.com/watch?v=Mq4ajgSIRRM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co