Actualitate

Cine tergiversează construirea centrului SMURD în Puchenii Mari

O viitoare stație SMURD în comuna Puchenii Mari, chiar pe DN 1, este vitală nu numai pentru prahoveni, ci și pentru cei care tranzitează județul. Primarul Constantin Negoi face demersuri pentru construirea centrului de mai bine de doi ani, însă banii necesari pentru acest obiectiv important vin doar pe hârtie, nu și în realitate.
Problema arhicunoscută de autoritățile județene este că, dacă nu ai finalizat licitația unui proiect și nu s-a început efectiv execuția, fiind obligatorie emiterea unei prime facturi către executant, banii primiți de la Consiliul Județean se pierd. Tocmai de aceea, cei 125.000 de lei alocați la sfârșitul anului de către Consiliul Județean în scopul începerii licitației și lucrărilor la centrul SMURD pot fi considerați un fel de glumă deloc potrivită la adresa Primăriei Puchenii Mari.
Parteneriatul Primăriei Puchenii Mari cu Consiliul Județean este unul absolut firesc, având în vedere că un viitor centru SMURD pe DN1 ar fi benefic nu numai pentru locuitorii din comună, acesta urmând a fi, până la urmă, un punct de intervenție rapidă în caz de accidente în acea zonă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co