Actualitate

Marc Chagall, la Castelul Cantacuzino

Un nou eveniment cultural inedit, la Bușteni, Castelul Cantacuzino găzduiește, în perioada 4 aprilie – 26 iunie, 146 de litografii semnate de Marc Chagall, reunite sub moto-ul “The Meaning of Life”.

“Ferestrele din Ierusalim”, o splendidă colecţie de 10 litografii inspirate din plafonul Operei Garnier din Paris, celebrele “Ilustraţii pentru Biblie” se numără printre deosebitele lucrări semnate de Marc Chagall care pot fi văzute în cadrul expoziției “The Meaning of Life”. Multe dintre aceste litografii au fost tipărite în atelierul lui Fernand Mourlot din Paris, care a publicat și catalogul operelor lui Chagall.

Expoziția are un decor aparte, așa cum organizatorii au pregătit și în cazul celorlante evenimente de gen care au avut loc la Castel. Pe lângă vernisajul expoziției Marc Chagall, la Castelul Cantacuzino a avut loc și un concert din seria “Prahova Classic Nights”, avându-i în prim-plan pe mezzosoprana Margarita Mamsirova, violonista Cristina Anghelescu, pianistul Viniciu Moroianu și pe chitaristul Costin Soare.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co