Actualitate

Revine iarna

Deși, calendaristic, a început primăvara, pe Valea Prahovei atmosfera este una hibernală. După câteva zile frumoase, cu soare și temperaturi ridicate, ninsorile au revenit atât pe crestele munților, cât și în stațiuni. Localnicii și turiștii au păreri împărțite despre acest fenomen și nu știu dacă să se bucure sau nu.

În stațiunea Bușteni, deși termometrele stradale arătau 1 grad Celsius, ploaia s-a transformat în lapoviță și apoi în ninsoare. Motiv pentru proprietarii de pensiuni să își facă planuri noi.
Prețurile la cazare au scăzut față de perioada de sezon, o cameră cu două locuri într-o pensiune de 3 stele putând fi închiriată acum chiar și cu 60 de lei pe noapte. Cei mai pretențioși, care preferă cazarea la hotel, trebuie să știe că pentru o noapte de cazare cu mic dejun inclus trebuie să scoată din buzunar în jur de 100 de lei. Atât proprietarii unităților de cazare cât și administratorii pârtiilor, speră ca ninsoarea să continue, astfel încât vacanța de paște să atragă la munte cât mai mulți turiști.  

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co